30 September 2009

Συμπαράσταση της ΕΣΠΗΤ στην 4ωρη στάση της ΕΠΗΕΑ στον ΔΟΛ

Δεν πρόλαβε να καταλαγιάσει ο θόρυβος που δημιουργήθηκε με την απόλυση του συναδέλφου δημοσιογράφου, υποψήφιου βουλευτή στο μεγάλο "μαγαζί" του ΔΟΛ και φαίνεται ότι τα πράγματα στη Μιχαλακοπούλου δεν έχουν ηρεμήσει, καθώς αυτή τη φορά τον δρόμο της εξόδου, αναίτια και καταχρηστικά είδαν συνάδελφοι-μέλη της ΕΠΗΕΑ. Η τελευταία αντέδρασε άμεσα κηρύσσοντας 4ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου και γενική συνέλευση έξω από το "φρούριο" του ΔΟΛ.

Η ΕΣΠΗΤ εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ δηλώνει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στην 4ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΠΗΕΑ για την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου από ώρα 12 το μεσημέρι μέχρι 4μ.μ. στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, με αφορμή τις αιφνίδιες, αναίτιες και καταχρηστικές απολύσεις συναδέλφων μελών της ΕΠΗΕΑ από τον Δ.Ο.Λ. αλλά και τη γενικότερη κλιμάκωση των απολύσεων στο χώρο των ΜΜΕ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ:
-Καλεί τα μέλη της που εργάζονται στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη να παραστούν στην ανοικτή Γενική Συνέλευση όλων των εργαζομένων στο Δ.Ο.Λ. που προγραμματίζει η ΕΠΗΕΑ για αύριο Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 12.00, έξω από τα γραφεία του Δ.Ο.Λ. - Μιχαλακοπούλου 80.
- Δηλώνει για άλλη μια φορά την πάγια αγωνιστική θέση του στην διεκδίκηση, διαφύλαξη και τήρηση όλων των εργασιακών κοινωνικών δικαιωμάτων και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων.


ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ"