14 June 2013

Οι εκδότες προσφεύγουν στα Δικαστήρια για τις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στην ΕΡΤ

Το πραγματικό τους πρόσωπο, για μια ακόμη φορά, δείχνουν οι εκδότες - καναλάρχες απέναντι στο τι εννοούν οι ίδιοι "ελευθεροτυπία", προσφεύγοντας στα Δικαστήρια, κατά των συνδικαλιστικών Ενώσεων των ΜΜΕ, που αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας σε όλα τα μέσα, σε ένδειξη αλληλεγγύης για την βίαια φίμωση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης από την κυβέρνηση.





Οι ίδιοι άνθρωποι που εδώ και χρόνια παρασκηνιακά υπονομεύουν με πάθος τον αγώνα των εργαζομένωνγια ελευθεροτυπία και δημοκρατία στα ΜΜΕ , σέρνουν στα δικαστήρια τα Σωματεία με αίτημα να βγουν παράνομες οι απεργίες και ζητούν μάλιστα να επισυρθούν χρηματικά πρόστιμα στους συνδικαλιστές, σε μια προσπάθεια πλήρους φίμωσης και εξαθλίωσής τους.

Γελιέστε κ.κ. Εκδότες - Καναλάρχες, γιατί πλέον αποκαλυφθήκατε.
Το "μαύρο" στις οθόνες της ΕΡΤ, και το κόψιμο του σήματος στην ΕΡΑ, από τον πρωθυπουργό  υπό τις εντολές της τρόικας, αποκάλυψε το πραγματικό σας πρόσωπο. Εσείς που κόπτεστε, δήθεν, για την ενημέρωση (σ.σ. και όχι αλήθεια για τα κέρδη σας από τις
διαφημίσεις στα έντυπα και τα κανάλια σας;), είστε οι ίδιοι άνθρωποι, που χρόνια λειτουργείτε παρασιτικά στο εθνικό σύστημα media, που λυμαίνεστε τις δημόσιες συχνότητες χωρίς να έχετε επισήμως άδειες λειτουργίας, είστε οι ίδιοι που συστηματικά κάνετε πόλεμο στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, υποβαθμίζοντάς τη, και είστε εσείς οι πρώτοι που θα επωφεληθείτε από το "λουκέτο" στην ΕΡΤ... 
Έχετε ήδη βγάλει τα δόντια σας και περιμένετε να πλιατσικολογήσετε σαν αρπακτικά πάνω στο κουφάρι της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης: αποκτώντας έναν πανάκριβο ραδιοτηλεοπτικό εξοπλισμό πληρωμένο με τον ιδρώτα του λαού, αποκτώντας τις πολυπόθητες άδειες, αλλά και το αρχειακό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό  υλικό που ως πραγματικό θησαυρό που αποτελεί, τον προάσπιζαν και τον φύλαγαν έως τώρα οι εργαζόμενοι που τώρα απολύονται και διασύρονται ως "διεφθαρμένοι" και "κηφήνες" από ποιούς; από τους επαγγελματίες της διαπλοκής και του ρουσφετιού!

Γελιέστε κ.κ. Εκδότες και Καναλάρχες,
Γιατί πέρα από τα αδηφάγα συμφέροντά σας που δεν σας εμπόδισαν να πάτε κόντρα σε όλες τις διεθνείς Οργανώσεις των ΜΜΕ, που καλούν σε αγώνα ζητώντας να μείνει ανοικτή η Δημόσια Ρασιοτηλεόραση, υπάρχουν και οι εργαζόμενοι. Αυτοί που έχετε βάλει στις "γαλέρες" σας τόσα χρόνια και θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται σθεναρά μαζί με τους υπό απόλυση 2.600 συναδέλφους τους το δικαίωμα στην ελεύθερη ενημέρωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ