16 November 2010

Πρόγραμμα Δράσεων της Διακλαδικής Πρωτοβουλίας ΜΜΕ

αθημερινό το πρόγραμμα δράσεων της Διακλαδικής Πρωτοβουλίας στα ΜΜΕ, την τρέχουσα εβδομάδα, λόγω των εξελίξεων στον κλάδο. Η συμμετοχή όλων στις δράσεις στις κρίσιμες στιγμές που διανύει ο κόσμος της εργασίας στα ΜΜΕ είναι επιβεβλημένη.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου:  12.00 παρουσία στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ


- Τετάρτη 17 Νοεμβρίου: 12.00 συγκέντρωση – διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αλαφούζου (Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2) καθώς μετά την απόλυση των δύο συναδέλφων από τον ραδιοσταθμό Μελωδία, ο όμιλος Αλαφούζου συνεχίζει απολύοντας τους μοναδικούς δύο ηχολήπτες που διέθετε ο ραδιοσταθμός FREEDOM.
Τετάρτη 17 Νοεμβρίου: 15.30 ραντεβού στη συμβολή Στουρνάρη και Πατησίων. Θα μοιραστεί κείμενο και θα ακολουθήσει πορεία για το Πολυτεχνείο με πανό της Διακλαδικής.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου: 17.30 Megaron Plus για να διεκδικήσουμε μια παρέμβαση στη συζήτηση με θέμα «Τα Ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης Απέναντι στην Κρίση», με σκοπό να συμπληρώσουμε στη συζήτηση όσα δεν θα ειπωθούν… Θα γίνει επίσης κάλεσμα στα πρωτοβάθμια σωματεία ώστε να δυναμώσουμε την παρουσία μας στην είσοδο όπου και θα μοιράσουμε κείμενα.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου: 18.30 ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην ΕΣΗΕΑ.