26 June 2011

Και οι τεχνικοί ραδιοφωνίας συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις 28, 29 Ιουνίου

Απόφαση του Δ.Σ. της ΕΤΕΡ για συμμετοχή των τεχνικών ραδιοφωνίας στις κινητοποιήσεις 28, 29 Ιουνίου.

Οι τεχνικοί (ηχολήπτες και ηλεκτρονικοί) της ραδιοφωνίας συμμετέχουμε στις δύο 4ωρες στάσεις εργασίας για την Τρίτη 28/6/2011 από τις 11.00 μέχρι τις 15.00 και για την Τετάρτη 29/6/2011 από τις 11.00 μέχρι τις 15.00, που κήρυξαν οι Ομοσπονδίες: Τεχνικών (ΠΟΣΠΕΡΤ), Δημοσιογράφων (ΠΟΕΣΥ), Υπαλλήλων (ΠΟΕΠΤΥΜ).
Σε συντονισμό με το σύνολο των εργαζομένων στην Ελλάδα και μαζί με όλους τους συναδέλφους μας, διεκδικούμε:


 Να προστατευθούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα όλων των τεχνικών σε όλα τα Μέσα. Να εγκαταλειφθεί κάθε μεθόδευση για απολύσεις και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.


 Να διασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουν να λειτουργούν τα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης και να σταματήσει η καταλήστευση των μισθών των εργαζομένων σε αυτά με πρόσχημα την «κρίση»


 Να ρυθμιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των τεχνικών που εργάζονται σε διαδικτυακά Μέσα.


 Να εγκαταλειφθεί κάθε σχέδιο συρρίκνωσης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.


Καλούμε τους τεχνικούς της ραδιοφωνίας μαζί με το σύνολο των εργαζομένων της χώρας να αντιδράσουμε στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του μνημονίου και τους εντολοδότες τους, εργοδότες.


Καλούμε σε συγκέντρωση τους εργαζόμενους των ΜΜΕ στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2011 στην Πλατεία Συντάγματος στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Φιλελλήνων ενάντια στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.