06 July 2011

Η κρατική καταστολή στέρησε την ακοή συναδέλφου!

Η ωμή κρατική βία άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στο συνάδελφο δημοσιογράφο-μέλος της ΕΣΗΕΑ, Μανώλη Κυπραίο, ο οποίος είχε την "ατυχία" να καλύπτει την απεργιακή συγκέντρωση στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα.
Ο συνάδελφος κάλυπτε το ρεπορτάζ για τις διαδηλώσεις, όταν άντρες των ΜΑΤ έριξαν σε απόσταση αναπνοής από αυτόν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης. Στην προσπάθειά του δε να φτάσει πεζός στο νοσοκομείο, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από μέλη της ομάδας “ΔΕΛΤΑ”!
Το αποτέλεσμα της βάναυσης συμπεριφοράς των ανδρών των ΜΑΤ ήταν να απολέσει πλήρως την ακοή του και από τα δύο αυτιά!
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, κομμάτι των υπόλοιπων εργαζόμενων, των συγκεντρωμένων στις πλατείες, και των αγωνιζόμενων κατά της εγκληματικής αντεργατικής πολιτικής, δεν πτοούνται ούτε από τους "κρότους" ούτε από τις "λάμψεις" των νταήδων αστέρων της κρατικής καταστολής και του αιΜΑΤοκυλίσματος. Θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής τους, για το γκρέμισμα της κυβέρνησης του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ και των τραπεζών. Μόνο εάν φύγουν όλοι αυτοί, και πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους οι εργαζόμενοι, θα μπορούμε να περιμένουμα καλύτερες μέρες.