25 June 2008

Εξόρμηση σε Μότορπρες και Αθηνόραμα για τη ΓΣ της ΕΣΠΗΤ

Στον "δρόμο" βρέθηκαν για μια ακόμη φορά τα μέλη του ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ που πραγματοποίησαν δύο ακόμη εξορμήσεις έξω από μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα του χώρου των περιοδικών.
Έτσι, μετά τις Αττικές Εκδόσεις, τη Δάφνη, τον Επικοινωνία Fm και άλλους μικρότερους εργασιακούς χώρους, σήμερα, 25 Ιουνίου, βρεθήκαμε στο Κρυονέρι, από τις 8.30 το πρωί και συναντηθήκαμε με δεκάδες συναδέλφους που εργάζονται στα περιοδικά της Μότορπρες, μιας εκ των μεγαλύτερων εκδοτικών εταιρειών. Λίγες ώρες αργότερα, το ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ βρέθηκε και στο Αθηνόραμα, όπου επίσης ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την γ.σ της ΕΣΠΗΤ και τα σημαντικά θέματα που οφείλουμε ως εργαζόμενοι στον περιοδικό τύπο να θέσουμε εκεί.

Πολλοί συνάδελφοι ξαφνιάστηκαν που είδαν κάποιους από την ΕΣΠΗΤ, με μια προκήρυξη στο χέρι, να τους καλούν στη γενική συνέλευση. Βλέπετε, οι περισσότεροι "εκπρόσωποι", μέλη του ΔΣ της Ένωσης, δεν έχουν αξιωθεί να ξεκουνηθούν από την Βαλαωρίτου, όπως επανειλημένα έχουμε προτείνει στο ΔΣ και να επισκεφθούν κάποιο μαγαζί για να ενημερώσουν τα μέλη της Ένωσης για την πιο ουσιαστική διαδικασία της, την Γενική Συνέλευση.

Δώσαμε λοιπόν ραντεβού με όσους περισσότερους συντάκτες την ερχόμενη Κυριακή, στις 11 το πρωί, στην ετήσια γενική συνέλευση της ΕΣΠΗΤ. Να είμαστε όλοι εκεί, να συζητήσουμε και αποφασίσουμεαγωνιστικά για την επόμενη κρίσιμη περίοδο που έρχεται.