16 July 2010

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων στον Όμιλο Φιλιππόπουλου

Οι απολύσεις είναι το όπλο τους, η αλληλεγγύη το δικό μας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Αττικές Εκδόσεις (Κηφισίας 40, Μαρούσι), Δευτέρα 19 Ιούλη, 09.30 πμ

Επειδή τον τελευταίο λόγο για τη ζωή μας και την εργασιακή μας αξιοπρέπεια έχουμε εμείς οι εργαζόμενοι, επειδή η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, επειδή οι απολύσεις στον Όμιλο Φιλιππόπουλου και τις Αττικές Εκδόσεις που αφορούσαν 10 συναδέλφους σήμερα, μπορεί να αφορούν όλους μας αύριο, θα δώσουμε αγωνιστική απάντηση όλοι μαζί.

Οι εργαζόμενοι του ομίλου έχουν αποφασίσει με τη χθεσινή τους συνέλευση, παρόντων των σωματείων τους, να αντιδράσουν και η ΕΣΠΗΤ έχει προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας για αρχή. Το ίδιο και η Ενωση Προσωπικού Περιοδικού Τύπου, και η Πανελλήνια Ενωση Λιθογράφων.

- Καλούμε τους εργαζόμενους στις Αττικές Εκδόσεις να συμμετάσχουν ενεργά στην τρίωρη στάση εργασίας (διαβάστε όλη την ανακοίνωση της ΕΣΠΗΤ εδώ) τη Δευτέρα 19 Ιουλίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ., καθώς και στην κλιμάκωση του αγώνα για την ανάκληση των απολύσεων.

- Καλούμε επίσης όλους τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως ειδικότητας, κλάδου, χώρου εργασίας, να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους απολυμένους, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 09.30 π.μ. έξω από το κτίριο του ομίλου (Κηφισίας 40, Μαρούσι).



ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ


ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ